www pesiazona.sk Porovnávač cien a produktov

Ceny.Odpadneš.sk Heureka.sk - Porovnanie produktov a cien z internetových obchodov NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Úvod » Dózy na potraviny Zepter » Zepter Vacsy VS-011-19


        

Zepter Vacsy VS-011-19

 

Strážny pes
naša cena bez DPH : 40,00 EUR
naša cena s DPH (20 %):
48,00 EUR

do košíka:
  ks  
Sady Vacsy 
Sklenená nádoba

Kód: VS-011-19

Rozmery: 
19 x 19 - v 9,5 cm
objema 2.20 l
 

VACSY® JE MAJSTROM V UCHOVÁVANÍ JEDÁL A POTRAVÍN

 
VacSy® je celosvetovo patentovaný systém vákuového balenia potravín, vyvinutý za účelom vytvorenia vákua v sklenených nádobách a vo vzduchotesných sáčikoch, ktoré sa vyrábajú zo špeciálnych fólií. Vákuové prostredie neposkytuje baktériám, plesniam a hubám kyslík potrebný na prežitie, pričom zachováva pôvodnú a prirodzenú chuť a výživové vlastnosti jedál. Jedlo vydrží zdravé a čerstvé až 5-krát dlhšie ako pri bežnom skladovaní v chladničke.

VacSy® systém vákuovo zabalí potraviny a jedlá v čerstvej i varenej forme priamo v bežných i vysokých nádobách VacSy®, v dózach VacSy®, vo fólii, ako aj v nádobách na varenie Zepter.


VACSY® SYSTÉM JE NAJVŠESTRANNEJŠÍ A NAJBEZPEČNEJŠÍ SPÔSOB 
VÁKUOVÉHO BALENIA POTRAVÍN PRE DOMÁCNOSTI I PROFESIONÁLOV.

 

 

VACSY MASTER OF FOOD PRESERVATION IS THE NATURAL SOLUTION!

VACSY® JE PRIRODZENÝM RIEŠENÍM!  


Strata chuti a výživových vlastností jedál vzniká vplyvom týchto javov:
 

BIOLOGICAL NATURAL CHEMICAL
BIOLOGICKÉ:
  • Baktérie
  • Huby
  • Vírusy
  • Parazity
PRÍRODNÉ:
  • Svetlo
  • Teplo
  • Vlhkosť
  • Vzduch
CHEMICKÉ:
  • Oxidácia
  • Fermentácia


Súčasné metódy uchovávania jedál predstavujú neželateľné zdravotné riziká a nechránia prirodzené vlastnosti potravín:
SUGARING SALTING FREEZING
SLADENIE SOLENIE MRAZENIE
Spotreba cukru dokázateľne zvyšuje riziko vzniku obezity, cukrovky, kardiovaskulárnych ochorení, demencie, degenerácie svalov, vedie k zlyhávaniu obličiek, chronickým ochoreniam obličiek a vysokému krvnému tlaku.
 
Soľ zadržiava vodu v tele. Priveľa soli zvyšuje krvný tlak. Čím je krvný tlak vyšší, tým viac je zaťažené srdce, cievy, obličky a mozog. Dôsledkom môže byť infarkt, mŕtvica, demencia a ochorenia obličiek. Zelenina je zvädnutá a vysušená, mäso mení farbu a má stuchnutú chuť, ryba napáchne a šíri zápach aj na iné potraviny v mrazničke.
CANNING SMOKING PICKLING
KONZERVOVANIE ÚDENIE NAKLADANIE
Nízka kontrola kvality pri konzervovaní zvyšuje riziko kontaminácie spracovaných potravín, pričom sa tvorí škodlivý toxín, ktorého konzumácia spôsobuje závažné ochorenia, niekedy i smrť. Keďže v údenom mäse a rybách sú prítomné vysoké hladiny polycyklických aromatických uhľovodíkov (PAU), je umelý dym škodlivejší ako ten prírodný. Preto je umelý dym považovaný za častú príčinu vzniku rakoviny pankreasu, hrubého čreva a prostaty. Ocot narúša trávenie, poškodzuje zdravé krvné bunky a dráždi membrány. Uhorky a iné druhy potravín v octovom náleve sa považujú za takmer nestráviteľné.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

OTZmO
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: